دوشنبه ۲۹ فروردین ۰۱ | ۰۹:۵۳ ۲۳ بازديد
با مجاورت شدن به تعطیلات پرینتر دندانسازی جشن سال نو میلادی، کمپانی Sugar Lab با دسته دیگری از خوراکی های پرینت سه آینده گردیده بازگشته میباشد. سرآشپزهای اولین نانوایی دیجیتالی دنیا، شکلات های موکا نعناعی را با به کار گیری از تکنولوژی پرینتر سه آجل پیشرفت داده اند که مشابه فنجان های قهوه دوست داستنی در تعطیلات سال نو میلادی میباشد. این موسسه که به وسیله Lyz و Kyle von Hasseln در سال ۲۰۱۲ تأسیس شدهاست، از شکر تحت عنوان مواد پرینت سه آینده به کارگیری می نماید. کمپانی Sugar Lab با به کار گیری از فناوری Binder Jetting، به مکان به کار گیری از مواد معمول مانند پلیمر یا این که پودر سرامیک، بر خاصیت شیمیایی شکر برای پرینت سه آینده غذاهای غامض توکل نموده است. این اختراع شیرین دقت یک از مطرح ترین موسسه ها پرینت سه آجل را به خویش جلب کرد به طوری فقط 1 سال آنگاه این استارتاپ را خرید.